Vi startet med mål om å bringe ekte japansk sushi til Oslo, laget med kjærlighet og de beste råvarene.
Alle komponentene vi bruker i våre retter lages fra bunnen av, slik at vi kan opprettholde den høye japanske standarden i hver eneste rett.
Over årene har vi utviklet oss til å bli en av de mest anerkjente sushi-restaurantene i Oslo.
Målet vårt er å tilby en autentisk og uforglemmelig smaksopplevelse, enten du bestiller for første gang eller 20. gang.
Med over 10 års erfaring og et nettverk av gode leverandører, så lager vi alle retter med høyeste kvalitet.
Kom innom og opplev hvorfor vi er kjent for både service og sushi!
Vi strever hele tiden hardt for å gi den beste servicen til kundene våre. Uten dere ville vi ikke eksistert! ☺️
Det er derfor ekstra stas at vi har fått tildelt priser for "Beste service" på Bryn og Rykkinn Senter. Tusen takk til våre fantastiske ansatte for dette! ❤️
Vår kjærlighet til god mat er drivkraften bak alt vi gjør. Denne lidenskapen skaper forskjellen mellom en anonym, masseprodusert smak og en opplevelse du ønsker å dele med andre.
Hver bit er laget med de ferskeste råvarene, nøye utvalgt for å gi deg den beste smaken.
Laksen får vi fra Kvarøy Laks, de er kjent for bærekraftig oppdrett og førsteklasses kvalitet. Laks som er både smakfull, like høyt Omega-3 innhold som villaks.
Ingen GMO, ingen forurensende stoffer eller kjemikalier. Bare ren laks.
Hos oss opplever du ekte japansk matkultur med moderne og tradisjonelle smaker.
Hos oss står du i sentrum. Vi legger stor vekt på at din kundeopplevelse blir så bra som mulig, og gjør alt for å imøtekomme dine ønsker.
Vårt dyktige team er hjertet hos oss i Jonathan Sushi. Vi har en sterk lidenskap for faget vårt, der kvalitet skinner gjennom i hver rett vi serverer.
Kvalitet står alltid først, fra de nøye utvalgte råvarene til det presise håndverket bak hver eneste rett vi serverer.